Α.Τσαυτάρης: Μάθετε αγρότες μου… γράμματα!!!

Πληρώνονται οι ροδακινοπαραγωγοί αλλά δεν σταματούν τα μπλόκα!

​Εντός της ημέρας περίπου 5.000 ροδακινοπαραγωγοί θα λάβουν συνολικά 12 εκατομμύρια ευρώ από την εταιρεία που τους τα οφείλει. Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Ο κος Τσαυτάρης ζήτησε πάντως από τους αγρότες να αλλάξουν στρατηγική και προτεραιότητες και να στραφούν στην εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία και προς αυτή την κατεύθυνση να συζητήσουν με το υπουργείο τις επόμενες προτεραιότητες των π��ραγωγών.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος έχει συνάντηση με τους αγρότες ροδακινοπαραγωγούς από το μπλόκο της Κουλούρας.

Στο επίκεντρο της κουβέντας θα τεθούν θεσμικά ζητήματα, όπως πως θα γίνεται η πληρωμή των ροδακινοπαραγωγών από τις βιομηχανίες και ποιες θα είναι οι τιμές. Πάντως, οι ροδακινοπαραγωγοί παραμένουν στον κόμβο της Κουλούρας επί της Εγνατίας οδού και αφού πρώτα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των συναντήσεων, θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, ώστε να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω στάση τους.

Την ίδια στιγμή, οι αγρότες εμμένουν στο αίτημά τους για συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top