Λίστα Λαγκάρντ: Σε λίγες ώρες παραδίδουν πορίσματα οι οικονομικοί εισαγγελείς!

Συνάντηση Μαρκογιαννάκη με Πεπόνη και Μουζακίτη

Λίστα Λαγκάρντ: Σε λίγες ώρες παραδίδουν πορίσματα οι οικονομικοί εισαγγελείς!

​Συνάντηση με τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ Χρήστο Μαρκογιαννάκη είχαν σήμερα Δευτέρα οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης συζήτησαν για την πορεία των εργασιών της προανακριτικής και τις εξελίξεις των καταθέσεων όλων των μαρτύρων που έχουν περάσει μέχρι σήμερα από την επιτροπή, προκειμένου να εκτιμηθούν τα δεδομένα και να οργανωθούν οι περαιτέρω κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να δοθεί στην προανακριτική το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων για την έρευνα στα αρχεία Excel τόσο από το usb του Ι. Διώτη, όσο και από τη λίστα Λαγκάρντ που έφτασε πρόσφατα στη χώρα μας.

Τις επόμενες ημέρες ενώπιον της επιτροπής αναμένεται να παρουσιαστούν και οι υπεύθυνοι του λογαριασμού των 500 εκατ. ευρώ που υπάρχει στη λίστα και για τον οποίον έχει γίνει πολλή συζήτηση τελευταία!

Από την επόμενη εβδομάδα, η επιτροπή θα συνεδριάζει δύο ημέρες, Δευτέρα απόγευμα και Τρίτη πρωί, προκειμένου να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μάρτυρες εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, που ούτως ή άλλως έχουν διευρυνθεί.

Βίντεο mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top