Βόμβα για Παπακωνσταντίνου: Πήρε το απόρρητο πρωτόκολλο του ΥΠΟΙΚ στο σπίτι του!!!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

Βόμβα για Παπακωνσταντίνου: Πήρε το απόρρητο πρωτόκολλο του ΥΠΟΙΚ στο σπίτι του!!!

Οι εκπλήξεις στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ δεν τελειώνουν… Μετά την νέα κατάθεση-φωτιά του πρώην στενού συνεργάτη του Γ.Παπακωνσταντίνου πως η λίστα που πήραμε τέλη του 2012 από τη Γαλλία είναι διαφορετική από αυτή που πήραμε το 2010, η οποία και άλλαξε τα δεδομένα, τώρα άλλη μια βόμβα σκάει μπροστά στον… πρώην τσάρο της ελληνικής οικονομίας!

Στέλεχος του τμήματος Πρωτοκόλλου του υπουργείου Οικονομικών αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πήρε μαζί του ολόκληρο το απόρρητο πρωτόκολλο του υπουργείου!!! Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χρηστίδης, ο οποίος ήταν στο τμήμα Πρωτοκόλλου του υπουργείου την περίοδο που έφτασε το πρώτο CD στην Ελλάδα, καταθέτοντας στην Προανακριτική επιτροπή, υποστήριξε ότι κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών (στον ανασχηματισμό του Ιουνίου του 2011) ο κ.Παπακωνσταντίνου ζήτησε και πήρε μαζί του ολόκληρο το απόρρητο πρωτόκολλο του υπουργού, μαζί με δύο κούτες με διάφορα έγγραφα!!

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός πως βρέθηκαν και ήδη «ξεσκονίζονται» οι υπολογιστές του ΥΠΟΙΚ που έγινε ή επεξεργασία του πρώτου Cd θα δώσουν νέα διάσταση στην υπόθεση!
Πάντως, το ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου πήρε απόρρητο έγγραφο σπίτι του δεν είναι απίθανο να το δικαιολογήσει πατώντας πάνω στην παραδοχή ενός άλλου πρώην υπουργού Οικονομικών και συγκεκριμένα του κου Βενιζέλου, ο οποίος πρόσφατα παραδέχτηκε πως διατηρεί στο σπίτι του απόρρητα μυστικά έγγραφα της άμυνας της χώρας !!!

Το σίγουρο είναι ότι "έχει πολύ ψωμί"… η υπόθεση με το γαλλικό cd!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top