Ιδιοκτήτες: θα παραδώσουμε τα κλειδιά των ακινήτων μας στον Στουρνάρα!

Εάν δεν εισακουσθούν οι προτάσεις τους για το νέο ΦΑΠ

Τα κλειδιά των ακινήτων τους σκοπεύουν να παραδώσουν στο υπουργείο Οικονομικών οι ιδιοκτήτες ακινήτων, αν δεν εισακουσθούν οι προτάσεις τους ούτως ώστε ο νέος ΦΑΠ να διαμορφωθεί σε επίπεδα που να μπορούν να ανταποκριθούν οι φορολογούμενοι.

«Αν συνεχίσετε να μας αγνοείτε, κε Υπουργέ, δεν μας μένει παρά να έρθουμε στο Υπουργείο σας και να σας παραδώσουμε τα κλειδιά των ακινήτων μας» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή της η ΠΟΜΙΔΑ.

Στην ίδια επιστολή προς τον υπουργό κ. Γ. Στουρνάρα επισημαίνεται ότι ο στόχος για έσοδα ύψους 3,2 δις. ευρώ ετησίως από το νέο ετήσιο φόρο ακίνητης περιουσίας είναι απόλυτα ανέφικτος, ότι το υπουργείο επιχειρεί να μονιμοποιήσει το «χαράτσι» που αποτελεί φορολογία δημευτικού χαρακτήρα και ότι αν επικρατήσουν αυτές οι απόψεις η χώρα κινδυνεύει με πλήρη δημοσιονομική αποτυχία.

«Καταστρέφετε - τονίζεται χαρακτηριστικά στην επιστολή - όλους τους ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων ακινήτων αλλά και οικοπέδων, οι οποίοι κάλλιστα γνωρίζετε ότι αδυνατούν πλήρως να ανταποκριθούν στο νέο, γι' αυτούς, φόρο» αναφέρεται επίσης στο κείμενο της επιστολής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top