Συναντήσεις δικαστικών με Mεϊμαράκη και Στουρνάρα-Ρουπακιώτη

Για τη μείωση αποδοχών και τα προβλήματα της Δικαιοσύνης

Σειρά συναντήσεων με τον πρόεδρο της Βουλής και στελέχη της κυβέρνησης είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ύστερα και από την διακοπή της αποχής τους που είχε προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες.

Η αντιπροσωπεία των δικαστών συναντήθηκε συγκεκριμένα με τους υπουργούς Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη (στην οποία παραβρέθηκαν δικαστές και από άλλες ενώσεις), Οικονομικών Ι. Στουρνάρα και με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, στους οποίους έθεσαν το ζήτημα της μείωσης των αποδοχών τους, άλλα και άλλα θέματα που απασχολούν το χώρο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τους δικαστικούς, με τις συναντήσεις έγινε ένα πρώτο βήμα για την έναρξη νέου διαλόγου με την Κυβέρνηση για το ζήτημα της μείωσης των αποδοχών των δικαστών και εισαγγελέων, αν και τα κυβερνητικά στελέχη παραδέχτηκαν μεν ότι έγιναν μεγάλες περικοπές στις αποδοχές των δικαστών, αλλά τις χαρακτήρισαν αναγκαίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top