Ο. Κεφαλογιάννη: Πρέπει να μειωθεί άμεσα ο ΦΠΑ στην εστίαση

Η υπουργός Τουρισμού αφήνει αιχμές για τους τροικανούς

Ο. Κεφαλογιάννη: Πρέπει να μειωθεί άμεσα ο ΦΠΑ στην εστίαση

Την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ εστίασης και επιστροφής του στο προηγούμενο ποσοστό τόνισε σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη , υπογραμμίζοντας πως το 23% (ενν ΦΠΑ) έχει λειτουργήσει εξαιρετικά αρνητικά στον τουρισμό.

«Επιμένουμε ότι πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση στο ποσοστό που ήταν πριν την αύξηση», είπε χαρακτηριστικά η Ολγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στην εκπομπή ΝΕΤ στα Γεγονότα και τον δημοσιογράφο Γ.Κουβαρά και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι αυτό θα δημιουργήσει όχι απλώς περισσότερα έσοδα, αλλά και θέσεις εργασίας και θα δώσει την ανάσα στον τουρισμό».

«Ο κ. Στουρνάρας δεν είναι αρνητικός σε αυτό, αλλά πρέπει να βγαίνουν οι αριθμοί για τον κ. Στουρνάρα και ξέρετε ότι είναι κάποιοι άλλοι που είναι αρνητικοί σε όλο αυτό» πρόσθεσε η κα Κεφαλογιάννη εννοώντας την τρόικα.

Η κα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε επίσης και στις επενδύσεις και τις προσπάθειες του ΤΑΙΠΕΔ, τονίζοντας παράλληλα πως υπάρχουν πολλά προγράμματα που τρέχουν από το ΕΣΠΑ και για την αναβάθμιση μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων.

Βίντεο ΝΕΤ στα Γεγονότα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top