Ετοιμάζουν ναργιλέδες και στρώνουν χαλιά αποκλειστικά για τον Σαμαρά!

Διήμερο ταξίδι στο Κατάρ για την προσέλκυση επενδυτών

Ετοιμάζουν ναργιλέδες και στρώνουν χαλιά αποκλειστικά για τον Σαμαρά!

​Με βαλίτσες γεμάτες όνειρα και αισιοδοξία για τη συμφωνία επενδύσεων πετά σήμερα για Κατάρ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Έχοντας στο τσεπάκι του, την καλύτερη εικόνα των αριθμών αλλά και τα θετικά σχόλια από την ΕΕ, όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, ο κος Σαμαράς φεύγει επιδιώκοντας να δείξει πως η Ελλάδα αποτελεί πλέον μία ασφαλή χώρα για επενδύσεις.

Μαζί με τον πρωθυπουργό θα ταξιδέψο��ν κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τραπεζικού, βιομηχανικού και επιχειρηματικού κλάδου αλλά και o διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ..

Βασικός στόχος είναι η δημιουργία Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας - Κατάρ στο οποίο θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και από τις δύο χώρες, προκειμένου να ενισχυθούν οι εμπορικοί και επιχειρησιακοί δεσμοί.

Αμέσως μετά το ταξίδι στο Κατάρ, ο κος Σαμαράς φεύγει για Μόσχα και Πεκίνο, ενώ στα τέλη Μαρτίου θα επισκεφθεί την Ουάσινγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα!

Το πρόγραμμα Σαμαρά στο Κατάρ

Στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης ο κος Σαμαράς θα συναντήσει τον πρωθυπουργό του Κατάρ και στη συνέχεια θα υπογράψουν πολιτιστική συμφωνία.

Αύριο Τετάρτη στις 11:00, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Εμίρη του Κατάρ. Ακολούθως, ο ΣΕΒ και το Επιμελητήριο του Κατάρ, παρουσία του 'Έλληνα πρωθυπουργού θα υπογράψουν συμφωνία συνεργασίας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει γεύμα από τους Άραβες επιχειρηματίες. Ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και θα αναχωρήσει από το Κατάρ, το βράδυ της Τετάρτης.

Βίντεο ΝΕΤ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top