ΧΡΗΣΤΙΚΟ: Δες με ένα ΚΛΙΚ πότε θα πάρεις την σύνταξη σου!

Διαβάστε τις ημερομηνίες και δείτε ποιοι θα πάρουν παράταση

​Το υπουργείο Εργασίας σε μια προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο των συνταξιούχων, θα καταβάλλει τις συντάξεις σε διαφορετικές ημερομηνίες ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στις τράπεζες εξαιτίας της προσέλευσης μεγάλου αριθμού δικαιούχων την ίδια μέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), θα καταβάλλει τις συντάξεις την προτελευταία εργάσιμη μέρα κάθε μήνα, την τελευταία εργάσιμη τα υπόλοιπα ταμεία, ενώ ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) και ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) μια ημέρα μετά.

Πιο συγκεκριμένα, οι συντάξεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, θα καταβληθούν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, οι συντάξεις των άλλων Ταμείων στις 31 του μηνός και την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.

Με τα χέρια άδεια και το στόμα ανοιχτό θα μείνουν περισσότεροι από 26.000 δικαιούχοι του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ, αφού δε θα πάρουν ούτε ένα ευρώ, καθώς δεν προσήλθαν να απογραφούν, ενώ έχουν ήδη διακοπεί 11.095 συντάξεις του ΙΚΑ.

Ο ΟΑΕΕ παρέτεινε την προθεσμία απογραφής έως τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ έως τις 28 του ίδιου μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι αντίστοιχες διαδικασίες για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top