Βάλθηκε να μας ξεσπιτώσει η τρόικα! Ζητά κατάργηση των αντικειμενικών αξιών!

Ξεκινήστε τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας άμεσα λέει ο Τόμσεν

​Έχεις βαρεθεί το σπίτι σου; Χρειάζεσαι μια αλλαγή; Θες να ζήσεις μια περιπέτεια βρε αδελφέ και δε ξέρεις που να απευθυνθείς; Μη μου κατσουφιάζεις, η τρόικα έχει φροντίσει να σε στείλει σε φάρμες και τσαντίρια για να ζήσεις αξέχαστες στιγμές, αφού θέλει να καταργήσει και τις αντικειμενικές!!

Ο κος Τόμσεν και τα «τσακάλια» του, αφού παραδέχτηκαν ότι δεν είναι ούτε θεοί, ούτε και μάγοι για να πέφτουν μ��σα στις προβλέψεις τους, συνεχίζουν την ίδια πολιτική τους, ζητώντας νέα σκληρά μέτρα!!

Αυτή τη φορά, η τρόικα ζητά την κατάργηση του συστήματος αντικειμενικών αξιών αλλά και την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα εγείρει ζητήματα που συνιστούν ανατροπή του ισχύοντος καθεστώτος στη φορολόγηση των ακινήτων.

Οι απόψεις τους διατυπώθηκαν με αφορμή το νομοσχέδιο που προωθείται για τα τραπεζικά δάνεια των νοικοκυριών, τα οποία έχουν περιέλθει σε δεινή θέση εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών επανέφεραν στην επιφάνεια εκ νέου τα δύο ζητήματα με αφορμή τη διατύπωση της γνώμης τους επί των διατάξεων του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για τη ρύθμιση δανείων νοικοκυριών που έχουν βρεθεί σε δεινή οικονομική θέση λόγω της ύφεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη διάρκεια επικοινωνίας στελεχών του υπουργείου με κλιμάκιο των δανειστών της χώρας, οι τελευταίοι ζήτησαν να παύσει η ισχύς του ��υστήματος των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

Το επιχείρημά τους είναι πως πρόκειται για μία στρεβλή μέθοδο η οποία δεν αποδίδει στην πραγματικότητα τις τιμές αγοραπωλησίας των ακινήτων, με αποτέλεσμα αφενός να υπάρχει φοροδιαφυγή και αφετέρου να προκαλείται «φούσκα» στην αξία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top