Οκτώ υποψήφιοι για τη διαχείριση απορριμμάτων στη Νοτιοανατολική Αττική

Ακολουθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη Δυτική Αττική

Οκτώ  υποψήφιοι για τη διαχείριση απορριμμάτων στη  Νοτιοανατολική Αττική
Οκτώ υποψήφιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 και για το δεύτερο από τα τέσσερα έργα ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων που δημοπρατούνται στην Αττική, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας απορριμμάτων Νοτιοανατολικής Αττικής, με Αναθέτουσα Αρχή τον Ενιαίο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Οι υποψήφιοι παρουσιάζονται με τη σειρά που υπέβαλαν τους φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντός τους: 1. ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – ΗΛΕΚΤΩΡ 2. J&P ΑΒΑΞ – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 3. ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή – ΔΕΗ 4. ΤΟΞΟΤΗΣ 5. ARCHIRODON Group NV – INTRAKAT – ENVITEC 6. ΜΕΤΚΑ – Χρ. Δ. Κωνσταντινίδης 7. NOVAERA HELLAS 8. ΕΡΕΤΒΟ – ΔΟΜΟΣΠΟΡT – ΕΓΝΩΝ.

Η διαγωνιστική διαδικασία επιτρέπει όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες που καλύπτουν τις απαιτήσεις των περιβαλλοντικών στόχων, της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας, ενώ βασικό κριτήριο επιλογής του αναδόχου θα είναι το χαμηλότερο τέλος χρήσης που θα κληθεί να καταβάλλει ο δημότης, παράλληλα με την επίτευξη όλων των περιβαλλοντικών στόχων.

Τις επόμενες μέρες, και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου 2013, ακολουθεί η υποβολή φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για τ�� δύο επόμενα έργα στη Δυτική Αττική. Στα έργα αυτά θα αξιοποιηθούν και κοινοτικοί πόροι από το ΕΣΠΑ παράλληλα με την ιδιωτική χρηματοδότηση.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top