Παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ για τις Κυριακές

Και εσωκομματικό ζήτημα προκαλεί το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ για τις Κυριακές
Την παρέμβασή του πρωθυπουργού για το ζήτημα της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων ζητά με επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης.

Ο κ. Κορκίδης ασκεί κριτική στην «απροθυμία» - όπως υποστηρίζει - της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου να συζητήσει τις απόψεις των εκπροσώπων του ελληνικού εμπορίου και εκφράζει την έκπλ��ξή του για την «μονότονη εμμονή να προωθηθεί ένα μέτρο στο οποίο αντιτίθεται το σύνολο των μικρομεσαίων εμπόρων, τους οποίους υποτίθεται ότι αφορά».

Για το ίδιο ζήτημα, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ αναφέρει επίσης, μεταξύ άλλων: «έχουμε επανειλημμένα προτείνει μια σειρά από μέτρα για την ανάκαμψη της εμπορικής κίνησης και έχουμε επιχειρηματολογήσει τεκμηριωμένα για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει το άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο».

Ο κ Κορκίδης, ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ (και είχε διατελέσει αντιπρόεδρος μάλιστα του κόμματος) προειδοποιεί ότι εάν δεν υποχωρήσει η Πολιτεία θα υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΕΣΕΕ, αλλά και από μέλος του κόμματος…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top