ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ: Φθηναίνει το ΝΕΡΟ σε 2 μήνες με απόφαση της ΕΥΔΑΠ!

Ποιοι πίνουν νερό στο όνομα των ελλήνων κορόιδων; Στοιχεία φωτιά!

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ: Φθηναίνει το ΝΕΡΟ σε 2 μήνες με απόφαση της ΕΥΔΑΠ!

​Χάρη στην ΕΥΔΑΠ θα μπορούμε να ρίχνουμε μπόλικό νερό πάνω μας για να συνερχόμαστε από το σοκ που θα μας προκαλούν οι λογαριασμοί-φωτιά της ΔΕΗ, καθώς η επιχείρηση εξετάζει εξορθολογισμό προς τα κάτω των τιμολογίων νερού!!!!

Τα μεγάλα αποθέματα στους ταμιευτήρες της ΕΥΔΑΠ επαρκούν για τα επόμενα 3 με 4 χρόνια, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Στέλιος Σταυρίδης, επιτρέποντας έτσι τις μειώσεις στους λογαριασμούς του νερού!

Σύμφωνα με τον κ.Σταυρίδη, ο τρόπος μείωσης των τιμολογίων θα αποφασιστεί και θα υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους 2 μήνες και θα αφορά όλες τις καταναλώσεις.

Λένε το νερό…. νεράκι!!!

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΥΔΑΠ, περίπου 100.000 καταναλωτές δυσκολεύονται να πληρώσουν έναν με δύο λογαριασμούς τον χρόνο, ενώ πάνω από 200.000 οικογένειες, ετησίως, ζητούν διακανονισμούς.

Το παρήγορο είναι πως η η ΕΥΔΑΠ μελετά ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους περίπου 90.000 καταναλωτές που εμφανίζονται, ετησίως, με εσωτερικές διαρροές στο δίκτυο.

Το δημόσιο…. ο μεγαλύτερος μπαταχτσής !

Η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ είναι όπως δήλωσε αποφασισμένη να πάρει πίσω… τα περίπου 523 εκατ. ευρώ και τα 330 εκατ ευρω που της χρωστούν το Δημόσιο και οι δήμοι αντίστοιχα.

«Πρωταθλητές» στα χρέη προς την ΕΥΔΑΠ είναι το υπουργεία Ανάπτυξης και Αθλητισμού και οι δήμοι Μαραθώνα και Φυλής.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top