Όλα τα βλέμματα στραμμένα στον… Διώτη!

Η κατάθεση του θα καθορίσει την έρευνα της λίστας Λαγκάρντ

​Στον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι.Διώτη είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, αφού η κατάθεση του θα αποτελέσει «κλειδί» για το μέλλον της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ»!

Τα λεγόμενα του κυρίου Διώτη θα κρίνουν αν η έρευνα θα κλείσει, ή θα επεκταθεί σε νέα πρόσωπα πριν πάρει το δρόμο για τη βουλή ή για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο κος Διώτης που κατηγορείται για νόθευση εγγράφου, αναμένεται να εμμείνει στην αρχική του θέση ότι δεν κράτησε αντίγραφο της λίστας, ότι ουδέποτε πήρε εντολή για έλεγχο κι ότι δεν είναι αρνητικός στο να γίν��ι πραγματογνωμοσύνη.

Υπενθυμίζουμε πάντως πως στην πρώτη του κατάθεση ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ είχε αρνηθεί τη δημιουργία αντιγράφου και είχε υποστηρίξει ότι το «στικάκι» που είχε στα χέρια του, το είχε παραδώσει στον Ευάγγελο Βενιζέλο στην πρώτη τους συνάντηση τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου του 2011.

Σε μπακαλόχαρτο μου έδωσαν… 10 ονόματα!!!

Όπως αναφέραμε χθες στο star.gr, ο άλλος τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Καπελέρης κατέθεσε μέσω υπομνήματος, στο οποίο ανέφερε ότι ουδέποτε πήρε τη λίστα, παρά μία εκτυπωμένη σελίδα με δέκα ονόματα, από τον κ. Παπακωνσταντίνου και πως είναι αδ��ανόητο να αναλάβει ευθύνες που ανήκουν σε άλλους. Ο Γιάννης Καπελέρης για μια ακόμη φορά επέρριψε την ευθύνη στον πρώην υπουργό Οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου, υποστηρίζοντας ότι είναι αδιανόητο να καταλογίζονται στον ίδιο λάθη που έχουν κάνει άλλοι.

Βρέθηκε ο «αγνοούμενος» υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου!

Μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει για την υπόθεση αρκετοί συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομίας Γ.Παπακωνσταντίνου, μεταξύ αυτών και εκείνος που παρέλαβε το αρχικό CD.

Επίσης, όπως αναφέραμε χθες Δευτέρα στο star.gr, βρέθηκε και ο δεύτερος μετακλητός υπάλληλος που είχε υποδειχθεί από την πρώην ιδιαιτέρα του κ. Παπακωνσταντίνου για τον οποίο υποστήριξε ότι επειδ�� είχε γνώσεις πληροφορικής μπορεί να ξέρει για την αντιγραφή από το CD σε USB. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος βρίσκεται στη Γερμανία και επικοινώνησε με τους οικονομικούς εισαγγελείς λέγοντας πως είναι στη διάθεσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top