Αύριο καταθέτει ο Διώτης, με υπόμνημα δίνει εξηγήσεις ο Καπελέρης!

Βρέθηκε ο «αγνοούμενος» υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου!

​Πήρε την προθεσμία που ζήτησε για να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι.Καπελέρης, ο οποίος θα καταθέσει αύριο τελικά - συμπληρωματικά - στους οικονομικούς εισαγγελείς για τη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κος Διώτης που κατηγορείται για νόθευση εγγράφου , αναμένεται να εμμείνει στην αρχική του θέση ότι δεν κράτησε αντίγραφο της λίστας, ότι ουδέποτε πήρε εντολή για έλεγχο κι ότι δεν είναι αρνητικός στο να γίνει πραγματογνωμοσύνη.

Σε μπακαλόχαρτο μου έδωσαν… 10 ονόματα!!!

Όσον αφορά τώρα τον άλλο τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Καπελέρη καταθέτει αυτή την ώρα μέσω υπομνήματος, στο οποίο αναφέρει ότι ουδέποτε πήρε τη λίστα, παρά μία εκτυπωμένη σελίδα με δέκα ονόματα, από τον κ. Παπακωνσταντίνου και πως είναι αδιανόητο να αναλάβει ευθύνες που ανήκουν σε άλλους. Στο υπόμνημα του θα κάνει επίσης μια αξιολόγηση στην κατάθεση του πρώην νομικού συμβούλου του κ. Παπακωνσταντίνου, Τάσου Μπάνου, ο οποίος υποστηρίζει πως σε σύσκεψη που έγινε τον Ιανουάριο, ο πρώην Υπουργός είπε πως θα αποφασίσει αργότερα τι θα γίνει με τη λίστα χωρίς να δώσει εντολή ελέγχου.

Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, πάντως, φ��ίνεται να ενδιαφέρονται να αποσαφηνίσουν δύο κρίσιμα για την έρευνα θέματα, τα οποία και θα κρίνουν εν πολλοίς και τις περαιτέρω κινήσεις τους: Αν ο κ. Διώτης αντέγραψε το στικάκι που του παρέδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, καθώς ο ίδιος έχει πει ότι δεν κράτησε αντίγραφο, αλλά και την ακριβή ημερομηνία που παρέδωσε το επίμαχο υλικό στον Ευ. Βενιζέλο. Ο Ι. Διώτης έχει υποστηρίξει ότι η παράδοση έγινε στο τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου 2011.

Στην Ελλάδα τον έψαχναν, στην Γερμανία τον βρήκαν!!!

Εν τω μεταξύ, βρέθηκε και ο δεύτερος μετακλητός υπάλληλος του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός βρίσκεται στη Γερμανία, επικοινώνησε ��ε τους οικονομικούς εισαγγελείς και δήλωσε ότι είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top