Στέλνουν νέο υπέρ-επίτροπο οι δανειστές για να συντονίσει το ελληνικό πρόγραμμα!

Ούτε ο Ντι Κάπριο, ούτε ο Ματ Ντέιμοντ θα είναι ο «πληροφοριοδότης» των Βρυξελλών!

​Σας έλειψε ο Πολ Τόμσεν; Νιώθετε μοναξιά χωρίς την παρουσία του “Μαζούτ” … συγγνώμη του Μαζούχ; Μην ανησυχείτε!!!! Για ΟΛΑ έχουν φροντίσει οι δανειστές μας, ειδικά για τη συνεχή επιτήρηση της Ελλάδας!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βρυξέλλες στέλνουν στην Αθήνα υπέρ-συντονιστή για να σιγουρέψουν πως το ελληνικό πρόγραμμα δε θα παρεκκλίνει και δε θα παρουσιάσει νέες καθυστερήσεις!!!

Έρχεται λοιπόν ένας… ύπατος αρμοστής με υπερεξουσίες!!! Ο νέος απεσταλμένος-(πληροφοριοδότης) τους στην Αθήνα θα αναφέρεται μόνο στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Όλι Ρεν και θα είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τον Μάρτιο, ανώτατος χρονικός ορίζοντας που θέτουν οι δανειστές, θεωρώντας πως το θέμα έχει ήδη καθυστερήσει.

Ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες του νέου τοποτηρητή;

Βασική υποχρέωση του θα είναι να συντονίζει τα κλιμάκια που έχουν συσταθεί από την Κομισιόν και απαρτίζονται από τεχνοκράτες της Επιτροπής και των κρατών-μελών στους τομείς προτεραιότητας όπου έχει συμφωνηθεί η παροχή βοήθειας στην Ελλάδα. Δηλαδή στην εκτέλεση του προϋπολογισμού, τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής ,την εύρυθμη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού τομέα την απορροφητικότητα των κοινοτικών πόρων,το επιχειρηματικό περιβάλλον ,τις δημόσιες συμβάσεις και τον ανταγωνισμό ,την αγορά εργασίας ,τη δημόσια υγεία ,τη Δικαιοσύνη και τις εσωτερικές υποθέσεις ,τη διοικητική μεταρρύθμιση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση !!!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top