«Φάτε μάτια ψάρια και… ΕΥΡΩ περίδρομο» - Δες με ένα ΚΛΙΚ το νέο χαρτονόμισμα της Ευρώπης!

Μέχρι να τα πιάσεις στα χέρια σου, θαύμασε τα με τα μάτια σου!

Με ΝΕΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ πεντάευρα… θα πραγματοποιούμε τις οικονομικές συναλλαγές μας σύντομα!! Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε μια προσπάθεια να προστατέψει τους Ευρωπαίους από τα πλαστά νομίσματα και τις απάτες, αποφάσισε την σταδιακή κυκλοφορία νέων χαρτονομισμάτων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας!

Η αρχή γίνεται με το χαρτονόμισμα των 5 ευρώ, το οποίο παρου��ιάζει επίσημα σήμερα ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ενώ σταδιακά τα επόμενα χρόνια θα κυκλοφορήσουν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ, των 20 ευρώ, των 50 ευρώ κτλ, αντικαθιστώντας τα παλιά.

Χαρακτηριστικό της σειράς αυτής, η οποία ονομάζεται «Ευρώπη», θα είναι όπως δήλωσε και ο κος Ντράγκι, μια προσωπογραφία της ... Ευρώπης – μορφής της ελληνικής μυθολογίας από την οποία προήλθε η ονομασία της ηπείρου μας – στο υδατογράφημα και το ολόγραμμα. Τα νέα ευρώ θα έχουν τα ίδια χρώματα καθώς και την ίδια ονομαστική αξία, ενώ θα αξιοποιούν την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην τεχνολογία σε σχέση με μια δεκαετία πριν, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα νομίσματα και έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΚΤ.

Καλώς να τα δεχτούμε και ας ελπίσουμε ότι θα μας φέρουν τύχη και… χρήμα!!! Μέχρι να τα αγγίξουμε, πάρτε μια γεύση βλέποντας τα ΒΙΝΤΕΟ!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top