Δεν είναι τρίχες! Συστήνεται επιτροπή για την αποζημίωση των ομολογιούχων από το ΚΟΥΡΕΜΑ!

Η πρωτοβουλία του ΥΠΟΙΚ και τα σενάρια για… φοροαπαλλαγές!

​Στη σύσταση επιτροπής η οποία θα εξετάζει το αν και κατά πόσο δικαιούνται οι ομολογιούχοι αποζημίωση για τη ζημιά που υπέστησαν από το «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Την πρωτοβουλία αυτή αναλαμβάνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκουρας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Κατόχων Τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί η συνάντηση των δύο πλευρών πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου όπου συζητήθηκε το θέμα αυτό.
Αρμόδιοι παράγοντες εκτιμούν ότι ένας από τους τρόπους που θα εξετασθεί είναι η αποζημίωση μέσω φοροαπαλλαγών. Όποια λύση και αν αποφασιστεί πάντως θα πρέπει να έχει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημείο το οποίο θεωρείται και το πιο δύσκολο για την εξεύρεση λύσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top