ΥΠΕΚΑ: Δεν υπάρχει αύξηση στις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας της ΔΕΗ

Ποιοι απαλλάσσονται από τις χρεώσεις που ήδη ισχύουν;

ΥΠΕΚΑ: Δεν υπάρχει αύξηση στις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας της ΔΕΗ

Αναταραχή ξέσπασε για ακόμη μια φορά με τα τιμολόγια της ΔΕΗ!!! Παρά το γεγονός πως η επιχείρηση ηλεκτρισμού φερόταν να ζητά έμμεσες αυξήσεις στις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), το ΥΠΕΚΑ με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε πριν από λίγο ξεκαθαρίζει δεν υπάρχει καμιά έμμεση ή άμεση αύξηση στις συγκεκριμένες χρεώσεις.

Το υπουργείο μάλιστα μέσω σχετικής ανακοίνωσης διευκρινίζει πως ο πίνακας που δημοσιεύεται ως συνοδευτικό του σχεδίου νόμου «Διατήρηση ενός ελάχιστου επιπέδου αποθεμάτων αργού πετρελαίου ή/και προϊόντων πετρελαίου και άλλες διατάξεις», είναι ο πίνακας των χρεώσεων που ήδη ισχύουν από τις 9 Απριλίου 2012 με τη δημοσίευση του νόμου 4067/2012.

annas.jpg
Το ΥΠΕΚΑ, με την ειδική Διάταξη που περιέλαβε στο σχέδιο Νόμου που κατατίθεται στη Βουλή, απαλλάσσει - και μάλιστα αναδρομικά από τις 9 Απριλίου 2012 - τους Πολύτεκνους και τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, από τις εν λόγω χρεώσεις ΥΚΩ, που ήδη ισχύουν.

Η μόνη διαφοροποίηση, καταλήγει το υπουργείο, είναι ως προς την απαλλαγή από τις ήδη υπάρχουσες και γνωστές χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας των συγκεκριμένων ομάδων που προαναφέρθηκαν».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top