Ντα Κασπαζά… πάμε Ελλάντα το καλοκαίρι! Ετοιμαστείτε έρχονται 1.000.000 Ρώσοι τουρίστες!

Θα «βουλιάξουν» οι παραλίες και θα… «σωθούν» οι ξενοδόχοι!!

Πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται για τον ελληνικό τουρισμό από την παγωμένη Ρωσία! Όπως υποστηρίζουν οι προξενικές μας αρχές στη Μόσχα, περισσότερες από ένα εκατομμύριο αφίξεις τουριστών από την Ρωσία αναμένονται στη χώρα μας το 2013!!!

Η τάση αυτή, σε συνδυασμό με την αύξηση κατά 20% που καταγράφεται μέχρι στιγμής στις κρατήσεις από την γερμανική αγορά θα «ζεστάνουν» ακόμη περισσότερο το ελληνικό μεσογειακό κλίμα και θα τονώσουν την αγορά καθώς μόνο από τις αεροπορικές κρατήσεις, υπολογίζονται έσοδα περίπου 17.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το σύνδεσμο των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), οι αεροπορικές κρατήσεις με προορισμό την Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2013, έχουν αυξηθεί κατά 1.000.000, ενώ όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης από την άνοδο του τουρισμού εκτιμάται ότι θα επέλθει αύξηση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος κατά μία ποσοστιαία μονάδα, περίπου 2 δισ. ��υρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top