Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

Ψάχνουν τα 45.000… «φαντάσματα» του ΟΑΕΕ!!!

Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

Λήγει την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματικών.

Σε όσους δεν εμφανιστούν θα υπάρξει διακοπή της σύνταξης.

Ο ΟΑΕΕ υπενθυμίζει ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική και γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία. Τονίζεται επίσης ότι «η 4η Ιανουαρίου 2013 είναι καταληκτική ημερομηνία απογραφής και δεν θα δοθεί άλλη παράταση, ενώ σε όσους δεν απογραφούν ο Οργανισμός θα προχωρήσει άμεσα σε αναστολή καταβολής της σύνταξης του Φεβρουαρίου».

«Μέχρι σήμερα από τους 350.000 συνταξιούχους, δεν έχουν απογραφεί περίπου οι 45.000! Δικαιολογίες πλέον δεν χωρούν καθώς δόθηκε επαρκέστατος χρόνος δύο ολόκληρων μηνών για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ!» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης αναφερόμενος στην απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, προειδοποιώντας πως δεν θα δοθεί άλλη παράταση!

Ζημιά δισεκατομμυρίων από τους συνταξιούχους «φαντάσματα»

Εν τω μεταξύ περίπου τα 5 δισ. ευρώ αγγίζουν οι συνολικές απώλειες στα ασφαλιστικά ταμεία από τους συνταξιούχους «φαντάσματα» τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η ζημιά από τους συνταξιούχους-φαντάσματα μόνο για το ΙΚΑ ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ ετησίως και ο Οργανισμός δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τα χρήματα από όσους τα εισέπρατταν παρανόμως.

Βίντεο mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top