Πρώτο θέμα συζήτησης η λίστα Λαγκάρντ ακόμη και μετά τη γαλοπούλα!!!

Πυρά στην κυβέρνηση από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή

Πρώτο θέμα συζήτησης η λίστα Λαγκάρντ ακόμη και μετά τη γαλοπούλα!!!

​Την ώρα που το ΣΔΟΕ διεξάγει αγώνα δρόμου υπό την εποπτεία των οικονομικών εισαγγελέων για την ταχεία διασταύρωση των ονομάτων και τραπεζικών δεδομένων της νέας και παλιάς λίστας Λαγκάρντ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης εξαπολύει νέα επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «προσπάθειες απόκρυψης».

«Στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και στις προσπάθειες απόκρυψης της αποτυπώνεται και συμπυκνώνεται η ελεγχόμενη διάχυτη ανομία και φοροδιαφυγή, η κακοδιοίκηση και η οικειοποίηση δημόσιων πόρων, που δεν ήταν το αποτέλεσμα λαθών ή παραλείψεων, αλλά επιλογή του δικομματισμού προς όφελος μιας συγκεκριμένης οικονομικής ολιγαρχίας. Τα ψέματα τέλειωσαν ο λαός μας ζητάει να μάθει την αλήθεια, η ώρα της κρίσης πλησιάζει» είπε χαρακτηριστικά.

Πυρά στην κυβέρνηση και από τους ΑΝΕΛ

Από την πλευρά του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, τονίζει: «Οι μνημονιακοί πολιτικοί κύκλοι αφού επί 20 και πλέον μήνες με έκνομες μεθοδεύσεις κάλυψαν τους διάφορους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του τόπου που εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ, βρίσκονται πλέον αυτοί και οι προστατευόμενοι τους έκθετοι ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και του Ελληνικού ��οινοβουλίου. Ο κύβος ερρίφθη».

Χρυσή Αυγή: Διαλεύκανση της υπόθεσης ΤΩΡΑ

«Διαλεύκανση της υπόθεσης» ζητά το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου που τονίζει σε σχετική ανακοίνωση: «Βοά ο τόπος για την παραποίηση της λίστας του μαύρου χρήματος από τους παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, που καλύπτονται σήμερα ολοφάνερα από τη ΝΔ. Ο ελληνικός λαός απαιτεί άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top