Καταργούνται 1.157 οργανικές θέσεις στο υπουργείο Οικονομικών

Με απόφαση Στουρνάρα-Μανιτάκη!

Αλλαγές στις οργανικές θέσεις του υπουργείου Οικονομικών επιφέρει κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη.
Η απόφαση προβλέπει την κατάργηση 1.157 κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου του υπουργείου Οικονομικών, που υπερβαίνουν το 60%, όπως αναλυτικά προσδιορίζονται ανά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα των προβλεπόμενων οργανικών θέσεων στον οικείο οργανισμό, καθώς και την διατήρηση 1.150 θέσεων, κατόπιν ειδικής εμπεριστατωμένης αιτιολογίας.

Δείτε την απόφαση:

Eforiakoi.pdfEforiakoi.pdf

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέραμε νωρίτερα στο star.gr υπάρχουν κενά περίπου 1.000 οργανικών θέσεων στον κλάδο των εφοριακών! Το προσωπικό του εφοριακού κλάδου που υπηρετεί σήμερα στις Δ.Ο.Υ., στο ΣΔΟΕ, στην Κ.Υ. του υπουργείου Οικονομικών καθώς και σε άλλες υπηρεσίες που έχουν οργανικές θέσεις του εφοριακού κλάδου ανέρχεται σε 9.472 υπαλλήλους!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top