Σωθήκαμε πατριώτες! Οι Γερμανοί ξανάρχονται!! Αυτή τη φορά για… διακοπές!!!

Μεγάλη αύξηση του τουρισμού στη χώρα μας βλέπουν ξένα πρακτορεία

Σωθήκαμε πατριώτες! Οι Γερμανοί ξανάρχονται!! Αυτή τη φορά για… διακοπές!!!

​Είχε δεν είχε η Μέρκελ… τα κατάφερε τελικά!! Η Γερμανίδα Καγκελάριος που μας έβαλε στην κυριολεξία τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι μπόρεσε και ανέτρεψε το κλίμα στην πατρίδα της, πείθοντας τους σκληρούς Γερμανούς πως υπάρχουν πολλοί λόγοι να επισκεφτούν την Ελλάδα! !!

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς αν λάβει υπόψη, τα αισιόδοξα μηνύματα για τον Ελληνικό Τουρισμό που στέλνουν οι μεγαλύτεροι Γερμανικοί τουριστικοί οργανισμοί, που προβλέπουν σημαντική αύξηση Γερμανών και Αυστριακών τουριστών!

Σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DTA η Ελλάδα γίνεται πιο ανταγωνιστική στον τομέα των τιμών σε σχέση με χώρες όπως η Ισπανία και η Τουρκία. Μάλιστα για το καλοκαίρι του 2013 προβλέπεται σημαντική εισροή τουριστών, γεγονός που οφείλεται και στο γεγονός ότι μέσα στην ερχόμενη χρονιά θα αυξηθεί κατά 8% το ποσοστό των Γερμανών που κάνουν διακοπές εκτός Γερμανίας.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις εκπροσώπου του Γερμανικού Τουριστικού Κολοσσού TUI, όλοι οι προορισμοί εμφανίζουν αύξηση στις κρατήσεις και ακόμη και η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά μεγάλης ανόδου.

«Μιλάμε για μια τουριστική αναγέννηση της Ελλάδας μέσα στο 2013», λέει άλλος τουριστικός πράκτορας της χώρας.

Βίντεο mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top