Έγινε πάλι «της Λίστας» στην Επιτροπή Θεσμών με Κωνταντοπούλου και Νεράτζη

Τελικά πάει στην επιτροπή Πόθεν Έσχες το επίμαχο CD !

Την παραπομπή της υπόθεσης για τη λίστα Λαγκάρντ στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής αποφάσισε με 7 ψήφους υπέρ και 6 κατά, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά πλειοψηφία.

Κατά της συνέχισης των ερευνών ψήφισαν οι κ.κ. Αναστάσιος Νεράτζης, Βύρων Πολύδωρας, Προκόπης Παυλόπουλος και Γιώργος Βλάχος από την ΝΔ, Απόστολος Κακλαμάνης ��ου ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσούκαλης της ΔΗΜΑΡ και Γιώργος Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής.

Υπέρ της συνέχισης των ερευνών ψήφισαν οι: κ.κ Ζωή Κωνσταντοπούλου, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Θεόδωρος Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ, Γιάννης Δημαράς των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Μανώλης Κεφαλογιάννης της ΝΔ.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει πρόταση από την προηγούμενη εβδομάδα να ξανακληθούν οι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου και να κληθούν οι Παπανδρέου, και ο Πρώην Γενικ. Γραμματέας Υπ. Οικονομικών κτλ.

Για ακόμη μια φορά εκτυλίχτηκαν διάλογοι απείρου κάλλους στην Επιτροπή, ανάμεσα στον πρόεδρο της Τ.Νεράτζη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.Στη συζήτηση παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Μ.Κ��φαλογιάννης ο οποίος έκανε λόγο για "πολιτικά παιχνίδια" εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Τελειώνετε επιτέλους

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μην με απειλείτε εμένα. Και κλείστε το κουδούνι

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Δεν πρόκειται να το κλείσω αν δεν τελειώσετε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Με απειλείτε και αυτό δεν συνάδει με τη θέση του Προέδρου. Καταλάβετε το ότι δεν τελείωσα ακόμη

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Πώς να τελειώσετε αφού δεν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη τέλος. Δεν σέβεστε ούτε τους συναδέλφους σας που περιμένουν να μιλήσουν

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αφήστε τα αυτά και σεβαστείτε τους ομιλητές

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Επιμένει να μιλάει γιατί θέλει να παίζει στην τηλεόραση

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε ψηλή, έχετε πολύ πολιτικό περιεχόμενο αλλά θα είστε για χρόνια στη μειοψηφία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν μου επιτρέπει η αγωγή μου να ασχοληθώ με τέτοια μεγέθη.

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν θα αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πολιτικά παιχνίδια και να καλεί όποιον θέλει. Αν είναι έτσι θα καλέσω κι εγώ την Κωνσταντοπούλου να καταθέσει.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είμαστε έξι

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Επτά λένε να πάει στο Πόθεν έσχες και έξι εδώ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : Δεν είμαστε πέντε.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Κυρία μου δεν είπα ότι είστε πέντε. Λέω εφτά υπέρ και έξι κατά.

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Πείτε κατά πλειοψηφία κύριε Πρόεδρε να τελειώνουμε. Έτσι λέει ο Πρόεδρος.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Αυτά τα λέει ο Πρόεδρος όταν έχει να κάνει με κανονικούς ανθρώπους. Όχι με αυτή την κατάσταση.

Την κατάσταση αυτή δεν άντεξε ούτε ο κ. Κακλαμανης ο οποίος επιτέθηκε στην κ. Κωνσταντοπούλου λέγοντας "κάποιοι την κακή συνήθεια που επικρατεί στην ολομέλεια να μην σέβονται τους ομιλητές όταν ανεβαίνουν στο βήμα την μεταφέρουν τώρα και στις επιτροπές. Έλεος πια".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top