Washington Post VS ΔΝΤ: Κάνουν πάρτι με σολομό και χαβιάρι εις βάρος της φτωχής Ελλάδας

Με σαμπάνιες και τρούφες «γράφετε» τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ κυρία Λαγκάρντ;;;

​Με άγριο κράξιμο «εύχεται» Χρόνια Πολλά στο ΔΝΤ η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, με αφορμή το όργιο σπατάλης στο χριστουγεννιάτικο γκαλά που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην αμερικανική πρωτεύουσα.

«H φτωχή Ελλάδα πλήρωσε με τους τόκους των δανείων της το πάρτι χλιδής του ΔΝΤ», σχολιάζει η εφημερίδα για την… πολιτική του Ταμείου να εφαρμόζει σκληρή ΛΙΤΟΤΗΤΑ στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, ενώ για τον «εαυτό» του να κάνει μεταρρυθμίσεις με κοκτέιλ, σολομούς, χαβιάρι, γαρίδες και σαμπάνιες!!

Το κόστος του πάρτι…. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ… κυμάνθηκε από 350.000 δολάρια έως 500 .000 δολάρια, αλλά όπως συμπληρώνει η εφημερίδα το ποσό αυτό είναι μηδαμινό μπροστά σε αυτά που «αρπάξει» το ΤΑΜΕΙΟ από την «φτωχή» ΕΛΛΑΔΑ.

«Σιγά το ποσό! Μόνο από την Ελλάδα το ΔΝΤ θα εισπράξει φέτος κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια από πληρωμές τόκων. Φτάνουν και περισσεύουνεπισημαίνει η Washington Post και προσθέτει «Οι Έλληνες διαδηλωτές μάλλον δεν "πάρταραν" με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το βράδυ του Σαββάτου…..Τούτες τις ημέρες της παγκόσμιας οικονομικής αβεβαιότητας- και του περιστασιακού πανικού- είναι καλό να βλέπει κανείς τους «τύπους» του ΔΝΤ να ξέρουν πώς να κάνουν πάρτι!».

Την στιγμή λοιπόν που στην Ελλάδα γίνονται ΜΟΝΟ περικοπές, η κυρία Λαγκάρντ και οι συνεργάτες της γλεντούν και πίνουν στην υγειά μας, όπως περιγράψαμε καιχθες αναλυτικά στο star.gr!!! Τι και αν εμείς έχουμε λεφτά μόνο για μακαρόνια… στο Ταμείο τρώνε πάπιες, σος και …κανελόνια!!! Στο περιβόητο Χριστουγεννιάτικο πάρτι τους υπήρχαν 7000 καλεσμένοι, οι οποίοι έφτασαν γύρω στις 7 το απόγευμα και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες!! Τα στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απόλαυσαν τα εδέσματα από 7 διαφορετικές κουζίνες, κέντρα σερβιρίσματος και απε��ιόριστα ποτά με αγαπημένο την σαμπάνια.

Μάλιστα για τους καλεσμένους ήταν διαθέσιμο αναλυτικά το μενού το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων: χαβιάρι με κρέμα γάλακτος, στρείδια, καπνιστό σολομό, τρούφες και άλλες grande νοστιμιές!

Όσο για τα ποτά;;;; Σε αντίθεση με εμάς που πίνουμε καμιά μπύρα ή άντε στη καλύτερη κανά ΦΘΗΝΟ κρασί, τα «γατάκια» του Ταμείου βάζουν στο στομαχάκι τους ΜΟΝΟ ποτά σπάνια και…. ακριβά!

Σημειώνεται μάλιστα, πως προκειμένου να μη νιώσει κανένας καλεσμένος λιγούρα… οι χρόνοι για το σερβίρισμα των φαγητών ήταν αυστηρά οριοθετημένοι όπως άλλωστε και τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής. Συγκεκριμένα σερβιρίστηκαν: Ορεκτικά από 20:00 έως τις 21:30, φαγητό από 20:00 έως τις 23:00 και ποικιλίες τυριών και μπαγκετών από τις 22:30!! Αυτό θα πει ΙΝ ΤΙΜΕ!!!!

Ψάχνοντας το θέμα πέσαμε χθες πάνω σε ένα βίντεο από τις αξέχαστε στιγμές που έζησαν τα στελέχη του ΔΝΤ το…. 2007!! Λίγο πριν δηλαδή γίνει το μεγάλο ΜΠΑΜ στην Αμερική με την Lehman Brothers και την General Motors!!! Μετά από αυτό ας μη μας φαίνεται περίεργο, που τη στιγμή που η ευρωζώνη ΥΠΟΦΕΡΕΙ… οι κύριοι του "Διεθνούς Νομισματικού… Τρελοκομείου" το γλεντάνε!!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top