«Χρήσιμο»: Ο… τιμοκατάλογος στα φακελάκια στα νοσοκομεία!

Διαβάστε και μην πηγαίνετε απροετοίμαστοι. Φέρνετε σε δύσκολη θέση τους γιατρούς!

«Χρήσιμο»: Ο… τιμοκατάλογος στα φακελάκια στα νοσοκομεία!
Επιτέλους σταματήστε να πηγαίνετε απροετοίμαστοι και να φέρνετε σε δύσκολη θέση τους γιατρούς, οι οποίοι πολλές φορές αναγκάζονται να σας το ζητήσουν μόνοι τους.

Διαβάστε τον τιμοκατάλογο για το «φακελάκι» στα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία και διευκολύνετε επιτέλους τους αφοσιωμένους γιατρούς που πήραν με πίστη τον όρκο του Ιπποκράτη!

Έχουμε και λέμε λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεθνούς Διαφάνειας: Για μια εγχείριση σε δημόσιο νοσοκομείο το «φακελάκι» κυμαίνεται από 100 έως 30.000 ευρώ, ενώ για μια εγχείριση σε ιδιωτικό νοσοκομείο ήταν μεταξύ 150 και 7.000 ευρώ.

Ο «τιμοκατάλογος» του «γρηγορόσημου» στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας κυμαινόταν από 300 έως 20.000 ευρώ, ενώ η διεκπεραίωση ιατρικών εξετάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις υπηρεσιών υγείας κυμαινόταν μεταξύ 30 και 500 ευρώ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Κώστα Μπακούρη, το κόστος της διαφθοράς είναι εξαιρετικά σημαντικό: ��Αφενός υπάρχει το οικονομικό κόστος, που παλαιότερα είχε υπολογισθεί ότι μια αύξηση της διαφθοράς κατά 1% συνεπάγεται μείωση του κατά κεφαλήν ακαθάριστου εθνικού προϊόντος κατά 2%» τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση του επικαιροποιημένου Κώδικα Δεοντολογίας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ).
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top