«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τα διαρθρωτικά προβλήματα»

Εγκώμια Όλι Ρεν για τη χώρα μας

Πρώτη ανάρτηση: 18/12/2012 01:39

Ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Ολι Ρεν, τόνισε ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει τα βαθιά ριζωμένα διαρθρωτικά προβλήματα με αποφασιστ��κότητα όπως έχει αναγνωριστεί από το Eurogroup».

Ο Ρεν δήλωσε από τις Βρυξέλλες, με αφορμή την έκθεση της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, ότι «η Ομάδα Δράσης εργάζεται σκληρά για να στηρίξει την Ελλάδα ώστε να εφαρμόσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της, να δημιουργήσει ένα δικαιότερο και πιο αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, βιώσιμη ανάπτυξη και απασχόληση. Η κυριότητα αυτών των μεταρρυθμίσεων ανήκει στις ελληνικές αρχές, αλλά η Επιτροπή βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει και η Ομάδα Δράσης είναι η απτή απόδειξη αυτής της στήριξης».

Οι πρόεδροι της ΕΕ και της Επιτροπής, Χέρμαν βαν Ρομπάι και Ζοσέ Μπαρόζο οι οποίοι ενημερώνοντας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις αποφάσεις της πρόσφατης συνόδου κορυφής, χαιρέτισαν αμφότεροι τις ελληνικές προσπάθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top