ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με νέο σενάριο φορολογικής κλίμακας στις Βρυξέλλες ο Στουρνάρας για το Eurogroup

Δείτε τον τελικό πίνακα και κάντε τους υπολογισμούς σας

Αναθεωρημένη φορολογική κλίμακα με συντελεστές και με κλιμάκια μεταφέρει στις βαλίτσες του ο υπουργός οικονομικών, για να τα παρουσιάσει στο Eurogroup, ώστε να ξεπερασθούν οι αντιρρήσεις της τρόικας και κυρίως του ΔΝΤ, που εξ αρχής είχε διαφωνίες μέχρι και προχθές το βράδυ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του STAR, η νέα φορολογική κλίμακα και οι συντελεστές που θα παρουσιάσει στο Eurogroup, σε λίγο ο Ι. Στουρνάρας, στις Βρυξέλλες, διαμορφώνεται ως εξής:

ena.jpg
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο σενάριο για το οποίο είχε αντιρρήσεις η τρόικα και κυρίως το ΔΝΤ προέβλεπε:

dio.jpg

Μάλιστα οι πληροφορίες για το τελευταίο κλιμάκιο, μέχρι χθές, ήταν να διευρυνθεί το κλιμάκιο στις 43.000 και άνω, ενώ ακούσθηκε οτι ζητήθηκε να διατηρηθεί ο συντελεστής 45% για εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ.

Αλλαγή επέρχεται και στην έκπτωση φόρου που αυξάνεται από 1.950 σε 2.100 ευρώ για εισόδημα έως τις 21.000 ευρώ. Από το εισόδημα αυτό θα μειώνεται κατά 100 ευρώ ανά 1.000 ευρώ εισοδήματος μέχρι να μηδενισθεί στις 42.000 ευρώ εισόδημα το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top