Ταύρος: «Άκου τις συμβουλές των άλλων!»

«Η ενέργειά σου θα σε βοηθήσει στην εξάλειψη των προβλημάτων σου»

Ζώδια-Ταύρος: 22/7/2019

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε σήμερα, αν και είναι Δευτέρα, μιας και θα έχουμε την δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας τις φορτισμένες καταστάσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων και να κάνουμε μία νέα αρχή. Ας αρχίσουμε βάζοντας σε τάξη τα ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και ό,τι άλλο μας προκαλεί προβληματισμό και άγχος.

Η Σελήνη που θα περάσει στον Κριό θα μας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε όλα αυτά.

ΥΓ: Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου είναι… με αρώματα καλοκαιριού, διακοπών, παθιασμένων σχέσεων και ξέγνοιαστων στιγμών δίπλα στη θάλασσα!

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς για σένα, Ταύρε, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς και να δουλέψεις πάνω στα ζητήματα που σε ταλαιπωρούν (εδώ και καιρό) έχοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η ενέργειά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις μεγάλα άλματα προς την εξάλειψη των προβλημάτων σου, αλλά και η βοήθεια η οποία θα λάβεις από τα άτομα που είναι δίπλα σου θα είναι καταλυτική. Άκου τις συμβουλές τους και δεν θα χάσεις.

Πηγή: coverstory.gr

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top