Ταύρος: Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα μετά την έκλειψη;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όσοι επιβιώσαμε από την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, ένα άγαλμα το αξίζουμε αφού ανήκουμε τουλάχιστον στην κατηγορία των ηρώων της χρονιάς. Και αν νομίζετε ότι έχουμε ζήσει τα χειρότερα, που να δείτε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για μετά. Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μία προειδοποίηση νομίζω ότι χρειάζεται-για να πάρουμε τα μέτρα μας. 

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε μία εβδομάδα ακόμα μέχρι να φτάσουμε στα δύσκολα! Προς το παρον οι πλανήτες μας κάνουν δώρο μια υπέροχη εβδομάδα και, καλά θα κάνουμε να μην αφήσουμε ούτε στιγμή να πάει ! 

Εν ολίγοις, παλιοί έρωτες ξανανιώνουν και νέοι γεννιούνται, το κέφι μας θα βρεθεί στα ύψη, η αισιοδοξία μας επίσης, και μετά από καιρό θα νιώσουμε ξανά τι θα πει διασκέδαση και να μην έχεις προβλήματα στο κεφάλι σου. Είναι η ώρα να χαλαρώσουμε αλλά και να ξεχαστούμε λίγο πριν τον δεύτερο γύρο ταλαιπωρίας. Βάλτε ζώνες ασφαλείας, και πάμε! 

Ταύρος 

Είσαι και εσύ ένας από τους ταλαιπωρημένους της προηγούμενης έκλειψης και μάλιστα σε θέματα που αφορούσαν το κοντινό σου περιβάλλον και όλα όσα εμπεριέχονται μέσα σε αυτό. Και επειδή δεν αντέχεις και πολλές συγκινήσεις, κάνε τα ξόρκια σου μη σε βρει άλλο κακό αυτό το καλοκαίρι. Πώς να σου υποσχεθώ κάτι τέτοιο με μία άλλη νέα έκλειψη προ των πυλών; 
Έχεις μία εβδομάδα μπροστά σου να τα ξεχάσεις όλα αυτά και να βάλεις πλώρη για καταστάσεις πιο όμορφες και χαρωπές. Κοίτα μη σε πιάσουν οι τεμπελιές τώρα που θα χαλαρώσεις λίγο, γιατί άμα φύγει το πλοίο, δεν γυρνάει πίσω. Τι πρέπει να κάνεις! Γράφε: Καταρχάς οφείλεις να φλερτάρεις με την ψυχή σου. Αν έχεις σχέση καλόπιασε το άλλο σου μισό και ξαναζέστανε το πάθος σας . Οι υπόλοιποι δεν θα χρειαστείτε και πολλά για να σαγηνέψετε το άλλο φύλο. Επίσης, αυτόν τον οίστρο που έχεις για να δημιουργήσεις και να βγάλεις τα ταλέντα σου προς τα έξω, μην τον θάψεις, γιατί που ξέρεις, μπορεί κάποιος να σε προσέξει και να ανοίξουν νέοι δρόμοι για σένα. Γιατί, καλό μου, μπορεί να νομίζεις ότι είσαι μια χαρά εκεί που είσαι, αλλά αν δεν δοκιμάσεις κάτι νέο, πώς θα ξέρεις τι θες;
 

Πηγή: coverstory.gr/

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top