Κριός: «Προσοχή στην επικοινωνία!»

«Η εβδομάδα αρχίζει με τη δυνατότητα να βρεις λύσεις στα προβλήματα»

Ζώδια- Κριός: 22/7/2019

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε σήμερα, αν και είναι Δευτέρα, μιας και θα έχουμε την δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας τις φορτισμένες καταστάσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων και να κάνουμε μία νέα αρχή. Ας αρχίσουμε βάζοντας σε τάξη τα ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και ό,τι άλλο μας προκαλεί προβληματισμό και άγχος.

Η Σελήνη που θα περάσει στον Κριό θα μας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε όλα αυτά.

Υ.Γ: Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου είναι… με αρώματα καλοκαιριού, διακοπών, παθιασμένων σχέσεων και ξέγνοιαστων στιγμών δίπλα στη θάλασσα!

Κριός

Η εβδομάδα αρχίζει με τη δυνατότητα να βρεις λύσεις στα προβλήματα τα οποία σε απασχολούν εδώ και καιρό, Κριέ, και αν θες να τα βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου.

Δώσε λίγη προσοχή στην επικοινωνία σου έτσι ώστε να μπορείς να καταλάβεις τους άλλους και να καταλάβουν και εκείνοι αυτά που θες να εκφράσεις.

Με αυτό τον τρόπο θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα στην προσπάθειά σου να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο.

Πηγή: coverstory.gr

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top