Καρκίνος: Ποιος έρωτας του καλοκαιριού θα αντέξει το φθινόπωρο;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λέτα Μπεζεργιάννη

Καρκίνε μου, αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να ξεχάσεις τους έρωτες, να τα βρεις με τον εαυτό σου πρώτα και μετά με τους άλλους, γιατί είσαι σε μία περίεργη φάση.

Ο Σεπτέμβρης έρχεται για να σε βάλει σε μία τάξη! Ό τι έκανες το καλοκαίρι πέρασε, κράτησέ το ως μία καλή ανάμνηση. Το φθινόπωρο μάλλον θα σε βρει μόνο σου, να μετράς τα αστέρια… Το ξέρω ότι αυτή η σκέψη σε στεναχωρεί. Γνωστό είναι άλλωστε ότι δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα, πέφτεις σε μελαγχολία από το πουθενά και νοσταλγείς τις όμορφες μέρες του καλοκαιρινού σου πάθους. Γενικά οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις είναι τόσες πολλές που κανείς δεν ξέρει πως θα είσαι στο επόμενο δευτερόλεπτο. Ειδικά αν έχεις σχέση αυτό μπορεί να τη δυσκολέψει αρκετά γιατί το άλλο σου μισό δεν θα ξέρει πως να σε αντιμετωπίσει.

Αν είσαι μόνος, τότε μάλλον καλύτερα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις κάτι νέο στα επαγγελματικά σου. Τα ερωτικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ο Νοέμβριος θα είναι ένας καλός μήνας για να τα αναθεωρήσεις και να τα επανεξετάσεις. Λίγη υπομονή λοιπόν! Μέχρι τότε να θυμάσαι πως αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, τότε δεν θα σε αγαπήσει κανείς. Είπαμε, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις του φθινοπώρου και ειδικά του Σεπτέμβρη δεν ταιριάζουν με έναν καλοκαιρινό έρωτα. Γι΄αυτό, ξέχασέ το! 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top