Καρκίνος: «Η νευρικότητά σου δεν θα σε βοηθήσει να απολαύσεις την ημέρα!»

«Φέρε τις καταστάσεις στα μέτρα σου ώστε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου»

Ζώδια-Καρκίνος: 22/7/2019

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε σήμερα, αν και είναι Δευτέρα, μιας και θα έχουμε την δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας τις φορτισμένες καταστάσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων και να κάνουμε μία νέα αρχή. Ας αρχίσουμε βάζοντας σε τάξη τα ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και ό,τι άλλο μας προκαλεί προβληματισμό και άγχος.

Η Σελήνη που θα περάσει στον Κριό θα μας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε όλα αυτά.

ΥΓ: Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου είναι… με αρώματα καλοκαιριού, διακοπών, παθιασμένων σχέσεων και ξέγνοιαστων στιγμών δίπλα στη θάλασσα!

Καρκίνος

Η νευρικότητά σου δεν θα σε βοηθήσει να απολαύσεις την ημέρα, Καρκίνε, οπότε είναι στο χέρι σου να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου ώστε να μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις εποικοδομητικές λύσεις πάνω στα θέματα τα οποία σε απασχολούν.

Φρόντισε, ώστε αυτή η νευρικότητα που έχεις να μη βγει και στη σχέση σου, γιατί είσαι πολύ επιρρεπής σε καυγαδάκια τα οποία μόνο χειρότερη θα κάνουν την κατάσταση στην καθημερινότητά σου και τίποτα άλλο.

Πηγή: coverstory.gr

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top