Αιγόκερως: «Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου!»

«Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, οι λόγοι ανησυχίας σου είναι αβάσιμοι»

Ζώδια-Αιγόκερως: 22/7/2019

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε σήμερα, αν και είναι Δευτέρα, μιας και θα έχουμε την δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας τις φορτισμένες καταστάσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων και να κάνουμε μία νέα αρχή. Ας αρχίσουμε βάζοντας σε τάξη τα ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και ό,τι άλλο μας προκαλεί προβληματισμό και άγχος.

Η Σελήνη που θα περάσει στον Κριό θα μας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε όλα αυτά.

ΥΓ: Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου είναι… με αρώματα καλοκαιριού, διακοπών, παθιασμένων σχέσεων και ξέγνοιαστων στιγμών δίπλα στη θάλασσα!

Αιγόκερως

Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, συν του ότι κάνεις ό,τι μπορείς για να ευχαριστήσεις τους γύρω σου, Αιγόκερε, με αποτέλεσμα να μην χαίρεσαι κάποια πράγματα εσύ ο ίδιος.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, οι λόγοι ανησυχίας σου είναι αβάσιμοι. Διώξε τις κακές σκέψεις, χαλάρωσε και θα δεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για τίποτα.

Πηγή: coverstory.gr
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top