Καρκίνος: Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα μετά την έκλειψη;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Οι προβλέψεις για τον Καρκίνο

Όσοι επιβιώσαμε από την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, ένα άγαλμα το αξίζουμε αφού ανήκουμε τουλάχιστον στην κατηγορία των ηρώων της χρονιάς. Και αν νομίζετε ότι έχουμε ζήσει τα χειρότερα, που να δείτε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για μετά. Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μία προειδοποίηση νομίζω ότι χρειάζεται-για να πάρουμε τα μέτρα μας. 

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε μία εβδομάδα ακόμα μέχρι να φτάσουμε στα δύσκολα! Προς το παρον οι πλανήτες μας κάνουν δώρο μια υπέροχη εβδομάδα και, καλά θα κάνουμε να μην αφήσουμε ούτε στιγμή να πάει ! 

Εν ολίγοις, παλιοί έρωτες ξανανιώνουν και νέοι γεννιούνται, το κέφι μας θα βρεθεί στα ύψη, η αισιοδοξία μας επίσης, και μετά από καιρό θα νιώσουμε ξανά τι θα πει διασκέδαση και να μην έχεις προβλήματα στο κεφάλι σου. Είναι η ώρα να χαλαρώσουμε αλλά και να ξεχαστούμε λίγο πριν τον δεύτερο γύρο ταλαιπωρίας. Βάλτε ζώνες ασφαλείας, και πάμε! 

Καρκίνος 

Δεν θα σου πω τι πέρασες την προηγούμενη εβδομάδα με την έκλειψη στο ζώδιό σου, γιατί αν δεν ξέρεις εσύ, τότε ποιος ξέρει, Καρκινάκι μου. Άσε που ακόμα νιώθεις την ένταση των γεγονότων και φοβάσαι μην πεταχτεί κάποιος από την γωνία και σου πει ότι όσο επαναστάτησες, επαναστάτησες, τώρα τα κεφάλια μέσα. Γιατί δεν αγωνίστηκες τσάμπα εσύ να σπάσεις τα δεσμά που σε καταπίεζαν τόσα χρόνια για να σου το χαλάσει κάποιος. Ποτέ. Και με την νέα έκλειψη που έρχεται και φέρνει ανασφάλειες λόγω οικονομικών, φόβους και απωθημένα, την χρειάζεσαι μία μικρή ξεκούραση αυτή την εβδομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παίρνεις μία βαθιά ανάσα κάθε μέρα, να γεμίζεις από αισιοδοξία και να χαίρεσαι με την ψυχή σου όσα θα σου προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Δεν συνηθίζεις να είσαι τόσο εξωστρεφής, και μιας μας κάνεις το χατίρι να είσαι η καρδιά της παρέας αυτές τις μέρες, γιατί να μην το εκμεταλλευτείς για να περάσεις καλά; Από προσκλήσεις να παραβρεθείς σε πάρτι ή συγκεντρώσεις, άλλο τίποτα. Άσε που μπορεί να έχεις τα τυχερά σου σε θέματα εργασίας. Όχι τιποτ’ άλλο να δεις και συ λίγο χρήμα στο πορτοφόλι σου. Γιατί από θαυμαστές, άλλο τίποτα! Αν είσαι στο ψάξιμο για την αδερφή ψυχή, κάτι μου λέει ότι θα την βρεις στις κοινωνικές εκδηλώσεις που θα βρεθείς. Εσύ που έχεις ήδη κάποιον δίπλα σου, ασχολήσου μαζί του. Είναι η ώρα να ανανεώσετε τον ερωτά σας για πολύ καιρό ακόμη.
 

Πηγή: coverstory.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top