Μπαμπουίνος το σκάει από ζωολογικό κήπο και πάει στο μπαρ για καφέ

Πήρε το πρωινό του και έφυγε για να κάνει τη βόλτα του

Μπαμπουίνος το σκάει από ζωολογικό κήπο και πάει στο μπαρ για καφέ

Στο Μπρίντιζι της Ιταλίας ένας μπαμπουίνος το έσκασε από τον ζωολογικό κήπο και άρχισε να τρέχει μέχρι που σταμάτησε στο πλησιέστερο μπαρ.

Εκεί πήρε το πρωινό του και έτρεξε γρήγορα μακριά προφανώς για να μην τον τσακώσουν. Ο σερβιτόρος στο μπαρ βλέποντας τις κινήσεις του μπαμπουίνου που όρμησε στο μπουφέ και έφαγε ότι βρήκε μπροστά του και μετά ανενόχλητος βγήκε από το μπαρ, σοκαρίστηκε που δεν είχε καν το κουράγιο να χτυπήσει τον συναγερμό.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας το έσκασε το απόγευμα του Σαββάτου, πηδώντας τον φράχτη του ζωολογικού κήπου. Η έκπληξη των πελατών όταν τον είδαν να καταβροχθίζει τα σάντουιτς και τα τσιπς ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν αντέδρασε, για την ακρίβεια δεν έβγαλε μιλιά!!

Το βράδυ του Σαββάτου τον βρήκαν να σκαρφαλώνει πάνω από τη περίφραξη της βάσης της Πολεμικής Αεροπορίας της περιοχής. Εκεί η στρατιωτική φρουρά κατάφερε να τον παγιδεύσει σε ένα διάδρομο και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και τους δασοφύλακες, οι οποίοι με τη σειρά τους τον επέστρεψαν στον ζωολογικό κήπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top