Eίναι πιο έξυπνη και από τον Einstein!

Ιδιοφυΐα ετών… 11

Με την πρώτη ματιά, η Victoria Cowie μοιάζει όπως όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. Στην ουσία όμως, είναι πολύ… «διαφορετική».Τι συνιστά τη διαφορετικότητα της; Το πολύ υψηλό IQ της.

Η 11χρονη από τη Βρετανία «μετρήθηκε» και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το IQ της αγγίζει το 162, καλύτερο δηλαδή απ΄αυτό του Albert Einstein, του Stephen Hawking και του Bill Gates!
Μετά απ΄αυτά τα εκπληκτικά ομολογουμένως αποτελέσματα, η Victoria θεωρείται η πιο έξυπνη απ΄όλους τους Βρετανούς πολίτες. Ή ίδια βέβαια δεν έχει συνειδητοποιήσει ��κόμα τη μοναδικότητα της: «όταν έμαθα τ΄αποτελέσματα δεν το περίμενα. Είναι πολύ τιμητικό να με συγκρίνουν με τόσο μεγάλα μυαλά!».

Ήδη τέσσερα μεγάλα σχολεία της έχουν προσφέρει υποτροφία, ενώ η Victoria σκοπεύει μεγαλώνοντας να ασχοληθεί με την επιστήμη και τα πειράματα, αφού αγαπά πολύ τη βιολογία: «Μ΄αρέσουν τα puzzle και οι γρίφοι» λέει η ταλαντούχα μικρή, που κατά τ΄αλλα αποτελεί ένα απόλυτα φυσιολογικό παιδί: «Μ΄αρέσει η ηθοποιϊα και ο χορός. Παίζω διάφορα μουσικά όργανα και πηγαίνω για κολύμπι».

Με ο,τι και να ασχοληθεί, με τέτοιο IQ,το μέλλον της διαγράγφεται λαμπρό!