GNTM - Τι ενόχλησε τον Καράβα: «Δεν το συγχωρώ. Είναι ανεπίτρεπτο»

Ο Ανδρέας ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Καράβα

Τα επίδοξα μοντέλα ήταν έτοιμα για την επόμενή τους φωτογράφιση. Αυτή τη φορά θα έπαιρναν μέρος σε μια καμπάνια για ένα ρολόι-χρονογράφο, φορώντας πλήρη εξοπλισμό scuba diving και ποζάροντας στη θάλασσα.

Λίγο πριν ξεκινήσουν, ο Γιώργος Καράβας πήρε τον λόγο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα. «Από την αρχή του παιχνιδιού επέλεξα να είμαι πρώτα φίλος σας και έπειτα ο coach σας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνον, μετά την απόφασή του να επιβραβεύσει τον Αιμιλιάνο στις selfies, όπου τα μοντέλα φορούσαν latex.

GNTM- Έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Ανδρέα και Καράβα: Μη με αμφισβητείς

«Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπό μου. Αυτό είναι κάτι που δε συγχωρώ, γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας και του σεβασμού που έχω απέναντί σας είναι αδιαπραγμάτευτες. Αυτό ήταν κάτι που με πρόσβαλε προσωπικά. Όλοι μπορεί να έχουμε κρίση, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε το έργο κάποιων ανθρώπων που έχουν κάποια εμπειρία στον χώρο του modelling. Ο καθένας με αυτά που έχει καταφέρει».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Ανδρέα: «Ανδρέα, μόλις τελειώσαμε τη δοκιμασία ήρθες δίπλα μου και μου είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει bodybuilding και είναι fashion τον επιλέξατε σαν νικητή. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο. Η κρίση μου ήταν αξιοκρατική πέραν του δέοντος».

Μπράτης- Ζενεβιέβ- Καράβας

Φανερά ενοχλημένη η Ζενεβιέβ, είπε ότι τα νεαρά μοντέλα θεωρούν πως μπορούν να κάνουν τη δουλειά των πάντων.
Έτσι μετά από αυτό το περιστατικό, η Ζενεβιέβ, ο Άγγελος Μπράτης και ο Γιώργος Καράβας αποφάσισαν σε αυτό το σετ οι διαγωνιζόμενοι να αναλάβουν ρόλο μοντέλου, art director, αλλά και κριτή, επιλέγοντας οι ίδιοι το «κλικ» που θα έφτανε στο πλατό.

Ανδρέας

Αυτή η απόφαση έφερε αναστάτωση στα μοντέλα, αφού θεώρησαν πως θα δυσκολευτούν χωρίς την καθοδήγησή τους.
Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας ζήτησε συγγνώμη από τον coach, τονίζοντας πως δεν είχε να κάνει με προσωπικό ζήτημα και μπορεί να πει κάποιος κάτι πάνω στα νεύρα του.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σας θίξω», είπε ο Ανδρέας στον Γιώργο Καράβα.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 24 του GNTM 3

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top