Πρωταπριλιάτικα ''fake news''

Ποιο ήταν το καλύτερο ψέμα;

Πρώτο και καλύτερο ψέμα ήταν ή είδηση που διοχέτευσε σε ορισμένα site  το γραφείο στην Αθήνα της Κομισιόν. Ότι η Ελλάδα καλείται να πληρώνει πρόστιμο 17.650 ευρώ   έως ότου επαναφέρει την ώρα, κατά μία ώρα νωρίτερα.

Mε την είδηση αυτή η Ευρωπαϊκή επιτροπή θέλησε να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τα  fake news του διαδικτύου. Αν και η είδηση μύριζε από μακριά ότι ήταν πρωταπριλιάτικη μέσα σε λίγη ώρα εξαπλώθηκε...

Η Εφημερίδα των συντακτών μας αποκάλυψε πως η ώρα δεν άλλαξε στην Ικαρία μετά από απόφαση των κατοίκων. Αν και οι  κάτοικοι των Ραχών  επέμεναν η ώρα να αλλάξει και  να πάει επιπλέον μία ώρα πίσω, εξασφαλίζοντας επιπλέον χρόνο για τα πανηγύρια τους.

Αυτή και η είδηση σίγουρα ήταν απίστευτη. Το site  left.gr έβλεπε τον Μαδούρο να κάνει ταξιδάκι αστραπής στην Ελλάδα. Τις συνεννοήσεις για την επίσκεψη Μαδούρο φαίνεται να έκανε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο ελεύθερος τύπος μας παρουσίασε αλλαγή πολιτικού σκηνικού με τον Σύριζα να ανεβαίνει θεαματικά και μάλιστα που αλλού .....στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ