ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ στο διαδίκτυο για τον πιο τρομακτικό γάτο!Δεν μπορεί να κλείσει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μάτια του

Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας

ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ στο διαδίκτυο για τον πιο τρομακτικό γάτο!Δεν μπορεί να κλείσει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μάτια του
Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει ένας γάτος με τεράστια μάτια! Ο Χέρμαν, είναι μόλις πέντε μηνών και ζει με την Σίρλεϊ στην Κοπεγχάγη.

Και ενώ δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα κατοικίδια, ο μικρός Χέρμαν ξεχωρίζει για τα τεράστια μάτια του τα οποία είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορούν να κλείσουν ακόμα και όταν κοιμάται. Παρ’ όλα αυτά, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.

«Την πρώτη φορά που αντίκρισα τον Χέρμαν, πήδηξε απευθείας πάνω μου και έκατσε στον ώμο μου και έτσι τον πήρα. Παρόλο που ήταν μικροκαμωμένος και είχε πολύ περίεργη εμφάνιση, αποφάσισα πως μαζί θα περνούσαμε τέλεια», λέει η Σίρλεϊ.

Ο Χέρμαν δεν μπορούσε καν να φάει και η Σίρλεϊ για αρκετό καιρό τον τάιζε με τα χέρια της. Η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους είναι ιδιαίτερη: «Με ακολουθεί από πίσω, έρχεται μαζί μου από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω μόνη μου». Όταν όμως η Σίρλεϊ δεν του δίνει σημασία, ο γάτος αρχίζει την… γκρίνια νιαουρίζοντας ακατάπαυστα μέχρι να τον χαϊδέψουν.

Και παρόλο που… τρομάζει με την εμφάνιση του, ο Χέρμαν είναι σαν όλα τα άλλα γατάκια, παίζει και τρελαίνεται να ξύνει τα νύχια του στα παπούτσια της ιδιοκτήτριας του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top