ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ! ΚΑΨΩΣΑΝ και μετέτρεψαν την κουζίνα τους σε πισίνα

Η απίστευτη φάρσα δύο νεαρών που σαρώνει στο διαδίκτυο

​Δεν άντεξαν την πρωτόγνωρη ζέστη στη Ρωσία κι επειδή λεφτά δεν υπάρχουν μια παρέα φίλων στην πόλη Τβερ, αποφάσισαν να μετατρέψουν την κουζίνα τους σε… πισίνα.

PAY-Boys-having-fun-in-the-pool (1).jpg

Αρχικά κάλυψαν το πάτωμα και τους τοίχους με πλαστικό για να μην υπάρχουν διαρροές νερού. Προσάρμοσαν έπειτα έναν πλαστικό σωλήνα με τη βρύση της κουζίνας, την άνοιξαν και περίμεναν να γεμίσει το δωμάτιο με νερό.

Όταν λοιπόν η αυτοσχέδια πισίνα ήταν έτοιμη βούτηξαν και άρχισαν να πλατσουρίζουν παίζοντας με σωσίβια και άλλα φουσκωτά παιχνίδια.

Απόλαυσαν επίσης τις μπύρες και τα τσιγαράκια τους, ενώ χρησιμοποίησαν μέχρι κι ένα πλαστικό δοχείο μέσα στο οποίο έβαλαν τη γάτα τους για να διασκεδάσει κι αυτή μαζί τους.

PAY-Boys-having-fun-in-the-pool.jpg

Συνολικά χρειάστηκαν επτά ώρες για να φτιάξουν και να γεμίσουν την αυτοσχέδια πισίνα τους και όταν χόρτασαν τα παιχνίδια στο νερό άνοιξαν ένα πορτάκι στο πάτωμα της κουζίνας και άφησαν το νερό να χυθεί στο υπόγειο.

Το βίντεο με την απίστευτη φάρσα έχει γίνει φυσικά viral στα social media, ενώ οι νεαροί υπόσχονται ότι θα σκεφτούν κάτι ακόμα πιο εξωφρενικό για να διασκεδάσουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top