Ο χορός χρόνια δεν κοιτά: Ηλικιωμένες μάγεψαν με τις φιγούρες τους και μπήκαν στο Γκίνες

Δεν το βάζουν με τίποτα κάτω

Ο χορός χρόνια δεν κοιτά: Ηλικιωμένες μάγεψαν με τις φιγούρες τους και μπήκαν στο Γκίνες
Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 31.000 γιαγιάδες κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ για τον μαζικότερο χορό σε πλατεία σε πολλαπλές τοποθεσίες.

Συνολικά, 31.697 χορεύτριες στο Πεκίνο, στη Σαγκάη και σε τέσσερις ακόμα πόλεις χάρισαν θέαμα με τις όμορφες κινήσεις τους και απέκτησαν επάξια μία θέση στο βιβλίο Γκίνες, το πρωί του Σαββάτου, κάνοντας τις χορογραφημένες φιγούρες τους όλες μαζί για περισσότερο από πέντε λεπτά.

Μάλιστα, στο Πεκίνο το υπερθέαμα απόλαυσαν και οι εκπρόσωποι του βιβλίου των ρεκόρ μπροστά από το Ολυμπιακό Στάδιο που μοιάζει με φωλιά πουλιού.

Γενικά, αξίζει να σημειωθεί, οι μεσήλικες αλλά και οι πιο ηλικιωμένες γυναίκες συχνά καταλαμβάνουν τις πλατείες και τα πάρκα αλλά και άλλους δημόσιους χώρους και εξασκούνται στον χορό.

Παρότι θεωρείται ένας υγιεινός τρόπος εξάσκησης του σώματος αλλά και κοινωνικοποίησης, αυτές οι παραστάσεις έχουν βρεθεί συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς οι περίοικοι διαμαρτύρονται για τη δυνατή μουσική. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top