Πανύψηλος άνδρας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γυναίκας που δεν ξεπερνά το 1.50!

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

 Πανύψηλος άνδρας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γυναίκας που δεν ξεπερνά το 1.50!

Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν κοιτά και ύψος!

Απόδειξη… αποτελεί ο Τζοέλισον Φερνάντες, το ύψος του οποίου αγγίζει τα 2.50 εκ. και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Εβέμ που είναι μόλις 1.50 εκ!

Ο 28χρονος άνδρας από την Βραζιλία πάσχει από γιγαντισμό και αυτό το γεγονός τον ανάγκασε να παρατήσει το σχολείο, αφού έπεφτε συχνά θύμα bullying.

01.jpg
Για χρόνια δεν έβγαινε από το σπίτι του, αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν γνώρισε την 21χρονη.

Ο έρωτας ήταν η αιτία για να αλλάξει η ψυχολογία του και να σταματήσει να δίνει σημασία στα πικρόχολα σχόλια.

Μάλιστα, η διαφορά ύψους δεν εμπόδισε το ζευγάρι να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

0333.jpg

Αυτή ήταν η αρχή μιας νέας ζωής. Ο Τζοέλισον με την παρότρυνση της αγαπημένης αλλά και της οικογένειάς του αποφάσισε να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο, ώστε να δει εάν οι γιατροί θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να σταματήσει να ψηλώνει.

Τότε ανακάλυψαν ότι ο 28χρονος είχε έναν καλοήθη όγκο στην υπόφυση του εγκεφάλου του, που προκαλεί την ανεξέλεγκτη παραγωγή της αυξητικής ορμόνης στο σώμα του.

Αρχικά, αρνήθηκε να προχωρήσει σε εγχείρηση επειδή δεν ήθελε να μείνει τρεις μήνες σε νοσοκομείο, ακόμα και αν γνώριζε ότι κάποια στιγμή αυτό μπορούσε και να τον σκότωνε.

Το 2007 μετά από πίεση της οικογένειάς του δέχτηκε να κάνει την εγχείρηση, επιβραδύνοντας έτσι την ανάπτυξή του, αλλά χωρίς να τη σταματήσει αφού συνεχίζει να ψηλώνει ακόμα! Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top