Κι όμως συνέβη: Χελώνα 109 ετών επέστρεψε στην ιδιοκτήτριά της μετά από ένα χρόνο!

Εκείνη δεν πίστευε ότι θα την ξαναέβρισκε!

Ήταν ένα χρόνο πριν όταν η χελώνα της 74χρονης Wendy Stokes, το «έσκασε» από το κήπο του σπιτιού στη Βρετανία. Η χελώνα αυτήν ήταν (κρατηθείτε)… 109 ετών! Έχοντας αυτό υπόψιν της, η 74χρονη ιδιοκτήτριά της δεν πίστευε ότι θα ξαναντάμωναν ποτέ.
ρτητρηαςετρς.jpg
Κι όμως, ένα χρόνο μετά την φυγή της γηραιάς χελώνας, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν όταν το ζωάκι επέστρεψε εκεί όπου το αγαπούσαν!
Όταν είχε «δραπετεύσει» η χελώνα, περιπλανήθηκε μέσα από μια ανοιχτή πύλη και κατευθύνθηκε προς το δρόμο, αλλά ευτυχώς γι 'αυτήν, ένας οδηγός τη πήρε μαζί του πριν κινδυνεύσει. Ύστερα, μετέφεραν την χελώνα-δραπέτη σε ένα κέντρο διάσωσης, ενώ πριν από έξι μήνες τη βρήκε ένα ζευγάρι 22 μίλια μακριά από το σπίτι της παλιάς ιδιοκτήτριάς της, Wendy.
Αντί να την κρατήσει, το ζευγάρι αποφάσισε να ψάξει ��ια το πραγματικό ιδιοκτήτη του ζώου, χρησιμοποιώντας το μόνο στοιχείο που είχε στη διάθεσή του - ένα «ξεθωριασμένο» Stokes –όπως ήταν το επώνυμο της 74χρονης- ζωγραφισμένο στο κέλυφος της χελώνας.
ρτητρηεσ4υ.jpg
Έτσι, ιδιοκτήτρια και χελώνα έμιξαν ξανά μετά από έναν ολόκληρο χρόνο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top