34χρονος ζει στο ίδιο σπίτι με δύο γυναίκες και μοιράζεται μαζί τους το ίδιο κρεβάτι

Έχουν μαζί και τα δυο τους παιδιά

34χρονος ζει στο ίδιο σπίτι με δύο γυναίκες και μοιράζεται μαζί τους το ίδιο κρεβάτι

'Ενα τραγούδι λέει πως δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για έναν 34χρονο άνδρα από το Λονδίνο, ο οποίος ζει στο ίδιο σπίτι με δυο γυναίκες και μοιράζεται μαζί τους το ίδιο κρεβάτι.

Το εντυπωσιακό του όλου θέματος είναι το γεγονός ότι η 26χρονη Μπρουκ Σιντ και η 25χρονη Τζέιν Σαλάκοβα δεν τσακώνονται.

γ2.jpg
Οι τρεις λοιπόν αυτοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι μπορεί η σχέση τους να μην είναι συνηθισμένη, αλλά έχουν τη δυνατότητα να π��οσφέρουν ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον για το παιδί τους (ένα νεογέννητο που απέκτησε ο 34χρονος με την 26χρονη, η οποία έχει και έναν ακόμη γιο πέντε ετών).

«Είμαστε ακριβώς όπως κάθε άλλη οικογένεια. Με μια εξαίρεση: Στη δική μας οικογένεια τα παιδιά έχουν έναν μπαμπά και δυο μαμάδες που ζουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη», τονίζει ο Άνταμ, ενώ η Μπρουκ προσθέτει: «Έχοντας δυο συντρόφους έχω λύσει και το πρόβλημα ότι δεν θα αφήσω ποτέ τα παιδιά μου με κάποιον που δεν εμπιστεύομαι. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν βλέποντας τον Άνταμ και την Τζέιν που είναι ιδιαίτερα στοργικοί και φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι αυτό είναι καταπληκτικό...».

γ3.jpg
Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται ο Άνταμ Λάιονς έχει δηλώσει πως δεν άρεσε πάντα τόσο πολύ στις γυναίκες.

«Στο γυμνάσιο πίστευα ότι κανένα κορίτσι δεν θα ήθελε να είναι ποτέ μαζί μου. Κατέληξα να είμαι ένας σπασίκλας που έμενε όλη ημέρα σπίτι. Η εικόνα αυτή άλλαξε στα 25 μου που άρχισα να δουλεύω ως επιστάτης. Άρχισα να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας για το πώς μπορώ να κάνω τον εαυτό μου πιο ελκυστικό. Έκανα εξάσκηση κάθε ημέρα μετά τη δουλειά προσπαθώντας να αποσπάσω τους τηλεφωνικούς αριθμούς κοριτσιών που έβρισκα στο δρόμο. Έτσι κατέληξε να βγαίνω με γυναίκες που στο παρελθόν δεν μπορούσα ούτε καν να ονειρευτώ».

Και πρόσθεσε: «Μετά από μια σχεδόν μοναχική ζωή, ζούσα ξαφνικά σαν τον Χιου Χέφνερ. Ένιωθα ότι μπορούσα να κοιμηθώ με κάθε όμορφη γυναίκα. Κάποια στιγμή έβγαινα με 14 γυναίκες ταυτόχρονα. Ήταν τρελό!Τα ραντεβού με όλες αυτές τις γυναίκες ήταν πολύ αγχωτικά και βαρετά. Κατάλαβα ότι έπρεπε να ερωτευτώ για να ηρεμήσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top