Ζητείται… ταχυδρόμος στο Νότιο Πόλο-Προσφέρεται καλός μισθός και μπόχα πιγκουίνων!

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου

Ζητείται… ταχυδρόμος στο Νότιο Πόλο-Προσφέρεται καλός μισθός και μπόχα πιγκουίνων!

​Έχεις βαρεθεί τη ζωή σου στην Ελλάδα, λατρεύεις την περιπέτεια και ψάχνεις απεγνωσμένα μια δουλειά στο εξωτερικό με δράση και καλό μισθό; To star.gr φροντίζει και γι’ αυτό!!!

Αν γουστάρεις να μένεις άπλυτος για μέρες, αν αντέχεις τις πολικές θερμοκρασίες και λατρεύεις το χιόνι και τους….. πιγκουίνους, τότε σου βρήκαμε την δουλειά των ονείρων σου!

ergasia.jpg

Τα βρετανικά ταχυδρομεία ψάχνουν υπάλληλο με πεντάμηνη σύμβαση για να εργαστεί στο νοτιότερο άκρο της Ανταρκτικής, στο Port Lockroy, όπου υπήρχε στο παρελθόν βρετανική επιστημονική βάση. Οι Άγγλοι προσφέρουν μάλιστα και μηνιαίο μισθό κοντά στα 1.500 ευρώ!!!

ergasia2.jpg

Πριν συμπληρώσεις την αίτηση, έχε κατά νου, ότι θα πρέπει να διαθέτεις γερά μπράτσα και …αδύναμη όσφρηση, αφού θα πρέπει να κουβαλάς μέσα στο χιόνι μια κούτα με 70.000 επιστολές περπατώντας ανάμεσα σε 2.000 δύσοσμους πιγκουίνους!!!

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψηφίους ενδιαφερόμενους λήγει στις 27 Φεβρουαρίου.

ergasia3.jpg

Αν αναρωτιέστε τι δουλειά… έχει ένα ταχυδρομείο σε μια περιοχή που κατοικείται μόνο από τους τέσσερις συνολικά υπαλλήλους του και από έναν πληθυσμό 2.000 πιγκουίνων, η απάντηση είναι απλή. Το βρετανικό ταχυδρομείο βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει τις χιλιάδες επιστολές που στέλνουν ανά τον κόσμο οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που σταματούν στην περιοχή για μια επίσκεψη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top