ΑΥΤΗ είναι η 24χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός που θέλει να αποκτήσει παιδί στον Άρη!

«Το μωρό μου θα μπορούσε να είναι ο πρώτος Αρειανός», είπε η νεαρή κοπέλα

ΑΥΤΗ είναι η 24χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός που θέλει να αποκτήσει παιδί στον Άρη!

Για κάποια πράγματα δεν υπάρχουν εξηγήσεις.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η περίπτωση της Μάγκι Λιου, η οποία άφησε τους πάντες άφωνους όταν εξέφρασε την επιθυμία να γεννήσει τον πρώτο Αρειανό.

σηοηδη.jpg

Πρόκειται για μια νεαρή Βρετανίδα αστροφυσικό, η οποία μπήκε στη λίστα του φιλόδοξου προγράμματος που θέλει να κάνει αποικία στον πλανήτη Άρη.

Το όνομά της φιγουράρει ανάμεσα στα 200.000 των αιτούντων για το πρόγραμμα «Mars One Mission».

Εάν τα καταφέρει, θα περάσει τα επόμενα 10 χρόνια, κάνοντας εκπαίδευση για το project.

H αποστολή έχει ως στόχο να στέλνει ομάδες ανθρώπων στον Κόκκινο Πλανήτη κάθε 2 χρόνια, από το 2025 κι έπειτα μέχρι να κατοικήσουν σε αυτόν, 40 συνολικά άτομα.

Η Μάγκι μίλησε για την επιθυμία της να συμμετάσχει στην αποστολή: «Εάν τα καταφέρω φυσικά και θα μου λείψουν οι γονείς μου. Θα έχω όμως φωτογραφίες τους. Θα έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ. Θα τους στέλνω email… Στην αρχή οι περισσότεροι πίστεψαν ότι είχα τρελαθεί μόλις τους ενημέρωσα ότι ήθελα να συμμετάσχω στο project. Τώρα οι περισσότεροι φοβούνται. Εάν με επιλέξουν η μητέρα μου σίγουρα θα στενοχωρηθεί».
δπιξπδη.jpg
H ίδια δεν δίστασε να αναφέρει ότι βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί στον Άρη: «Το μωρό μου θα μπορούσε να είναι ο πρώτος Αρειανός».

Όσο για τους μεγαλύτερους κινδύνους που ελλοχεύουν σε μία τέτοια αποστολή η 24χρονη τόνισε: «Μπορεί ο πύραυλος που θα μας μεταφέρει να εκραγεί πριν φτάσουμε στον Άρη».

Εξέφρασε επίσης την ανησυχία της ότι τα επίπεδα οξυγόνου θα πρέπει να διατηρηθούν σε επαρκή επίπεδα έτσι ώστε να μην πάθουν ασφυξία. Από την άλλη «αν το παρακάνουμε υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης τεράστιας πυρκαγιάς».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top