Είδε ένα μικρό λιονταράκι στην αυλή του και το πέρασε για κουκλάκι

Άρχισε να τρέχει μόλις το άκουσε να γρυλίζει

​Στιγμές πανικούς έζησε ένας μπαμπάς στη Γουαδ��λούπη του Μεξικού, όταν είδε στην αυλή του ένα μικρό λιονταράκι, επτά μηνών, να προσπαθεί να μπει μέσα στο σπίτι του.

Όταν έφτασε στο σπίτι του ο Μιγκέλ Μαρτίνες είδε το λιονταράκι ξαπλωμένο δίπλα στους θάμνους που είναι στην αυλή του και αρχικά το πέρασε για λούτρινο κουκλάκι. Όταν όμως το πλησίασε και αυτό άρχισε να γρυλίζει τρομοκρατήθηκε και έτρεξε να βρει καταφύγιο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, όμως το λιονταράκι πήγε στην πόρτα του σπιτιού του και προσπαθούσε να μπει μέσα, όπου βρισκόταν η μικρή του κόρη.

Τότε βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να το διώχνει με χειρονομίες και ήχους.

Η αστυνομία τελικά ήρθε και κατάφερε να πιάσει το λιονταράκι. Όπως αποδείχθηκε άνηκε σε μια 19χρονη γειτόνισσα, στην οποία το είχαν κάνει δώρο γιατί είχε μείνει έγκυος.

Το μικρό λιοντάρι φαίνεται κατάφερε να βγει από το κλουβί του και έκανε βόλτες στην γειτονιά.

Πάντως όπως είπαν οι ειδικοί, το λιονταράκι ήταν πολύ μικρό και γι’ αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα άγριο, όμως παρ’ όλ’ αυτά το πήραν και το πήγαν στον ζωολογικό κήπο της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top