ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Έκλεψαν 18.000 κέικ από χωματερή και τα προώθησαν στη μαύρη αγορά

Τι άλλο θα δούμε;

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Έκλεψαν 18.000 κέικ από χωματερή και τα προώθησαν στη μαύρη αγορά

Με έναν ομολογουμένως περίεργο τρόπο θέλησαν να καλωσορίσουν άγνωστοι το νέο έτο��, αφού έκλεψαν από χωματερή στην πόλη Κραγκούγεβατς, στην κεντρική Σερβία, 18.000 κέικ και τα προώθησαν στην μαύρη αγορά.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 2014 και όπως φαίνεται σε στιγμιότυπα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της εταιρείας διαχείρισης απορριμμάτων Cistoca, τα κέικ, τα οποία πιστεύεται πως ήταν χαλασμένα, μεταφέρθηκαν από τη χωματερή με φορτηγά της δημόσιας επιχείρησης.

Ο δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκολιτς ανέφερε πως έχει συσταθεί επιτροπή για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο Εθνικός Οργανισμός Καταναλωτών της Σερβίας δημοσίευσε φωτογραφία των κλεμμένων προϊόντων, προειδοποιώντας τους πολίτες να μην τα αγοράζουν, καθώς εξακολουθούν να πωλούνται στη μαύρη αγορά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που διέθετε τα συγκεκριμένα προϊόντα στην αγορά αποφάσισε να τα αποσύρει, όταν διαπίστωσε ότι οι μονάδες συντήρησης, όπου ήταν αποθηκευμένα τα προϊόντα, υπολειτουργούσαν.

Ειδοποίησε τις υγειονομικές αρχές, οι οποίες και διέταξαν την απόσυρση των κέικ και την καταστροφή τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top