Ένα διαφορετικό σακάκι: Το φοράς και κανείς δεν τολμά να σε ληστέψει!

Οι σχεδιαστές έχουν τοποθετήσει κάμερες

Οι ληστείες είναι συχνό φαινόμενο στις μέρες μας και πολλές φορές εκτός από την αφαίρεση κάποιον πολύτιμων αντικειμένων ή χρημάτων «συνοδεύονται» και από κακοποιήσεις.

Οι κάμερες ασφαλείας είναι συνήθως ένα καλό μέτρο για διασφάλιση της νομιμότητας και αποτροπή ανάρμοστων συμπεριφορών.

Αυτό είχαν στο μυαλό τους οι σχεδιαστές Σιν Σέουν Μπακ και Κιμ Γιονγκ Ουν ενός γραφείου στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, οι οποίοι δημιουργήσουν ένα σακάκι που έχει επάνω του κάμερες.

Οι σχεδιαστές του συγκεκριμένου σακακιού υποστηρίζουν ότι λειτουργεί ως μέσο προστασίας ακριβώς επειδή οι κάμερες προειδοποιούν τους γύρω ότι βιντεοσκοπούνται.

Όποιος επιλέξει να φορέσει το συγκεκριμένο σακάκι, θα πρέπει να πατήσει ένα κουμπί και αυτόματα θα θέσει σε εφαρμογή τις κάμερες που καταγράφουν το περιβάλλον γύρω του. Το υλικό δημοσιοποιείται αυτομάτως σε συγκεκριμένο ιστότοπο, μέσω ασύρματου δικτύου.

Με αυτό τον τρόπο οι κάμερες προειδοποιούν τους επίδοξους ληστές ότι καταγράφονται και άμα το παραβλέψουν, θα υποστούν τις συνέπειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top